A.B.S. Global Factoring stärker sin organisation ytterligare

A.B.S. Global Factoring fortsätter att stärka sin organisation och anställer Patrik Axsäter som Head of Sales and Partners. Han tillträder sin tjänst den 2 maj 2019. 

Patrik har över 17 års erfarenhet av försäljning inom bank och finans. De senaste 10 åren har han haft ett flertal ledande befattningar inom försäljning och har blanda annat varit försäljningschef på SIBA, Svensk Fastighetsförmedling, Ikano Bank och senast som Head of Sales and Partners på Aros Kapital AB med ansvar för factoring.

“Vi är mycket glada över att kunna välkomna Partik till vårt team. Med Patriks gedigna erfarenhet inom försäljning och finansbranschen kommer han vara viktig för vår forsatta expansion”, Trond Dale, CEO A.B.S. Global Factoring.

”Det som fick mig att få upp ögonen för A.B.S Factoring är deras kombination av att vara den flexibla, personliga partnern samtidigt som bolaget ingår i en större koncern med mycket god ekonomisk styrka. Mitt mål nu är att fortsätta bygga på det vi har och öka försäljningen ytterligare. Vi kommer fortsätta fokusera på att växa vårt partnernätverk och på så sätt stärka vårt varumärke och distributionskanaler i hela Norden”, Patrik Axsäter tillträdande Head of Sales and Partners A.B.S. Global Factoring.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Trond Dale, CEO A.B.S. Global Factoring, trond.dale@absfatoring.se

Om oss:

A.B.S. Global Factoring grundades i Wiesbaden, Tyskland 1996 med visionen att skapa finansiella förutsättningar för bolag att växa. Sedan dess har vi specialiserat oss på företagsfinansiering genom fakturaköp och har genom åren hjälpt hundratals företag att förbättra likviditeten och ta vara på sina tillväxtmöjligheter på en global marknad. Vårt mål är att utmana den traditionella factoringmarknaden och skapa effektiva finansieringslösningar med fokus på långsiktigt värdeskapande för tillväxtbolag i alla faser. Under 2016 förvärvades det österrikiska bolaget VB Factoring Bank AG och idag har vi mer än 100 medarbetare på våra kontor i länderna Sverige, Tyskland, Österrike, Schweiz och Slovenien.

Läs fler nyheter...