Patrik Axsäter ny VD A.B.S. Global Factoring AB

Idag den 1 april tillträder Patrik Axsäter sin nya tjänst som VD för A.B.S. Global Factoring i Sverige. 

Patrik har över 17 års erfarenhet av försäljning inom bank och finans. De senaste 10 åren har han haft ett flertal ledande befattningar inom försäljning och har blanda annat varit försäljningschef på SIBA, Svensk Fastighetsförmedling, Ikano Bank, Aros Kapital och senast som Head of Sales and Partners på A.B.S. Globla Factoring AB.

”Det är med stor entusiasm som jag kan meddela att Patrik Axsäter blir A.B.S. Global Factorings nye VD. Patrik har en väldokumenterad erfarenhet av försäljning med framstående resultat samt gedigen erfarenhet inom finansbranschen.”, Thorsten Klindworth, Styrelseordförande A.B.S Global Factoring AB och Koncernchef.

”Det är med glädje och stor tillförsikt som jag tar mig an uppgiften som VD för A.B.S Global Factoring. Vår kombination av att vara den flexibla, personliga partnern samtidigt som bolaget ingår i en större koncern med mycket god ekonomisk styrka gör vår position på marknaden unik. Mitt mål nu är att fortsätta bygga på det vi har och öka försäljningen och samarbetena inom lån och leasing ytterligare. Vi kommer fortsätta fokusera på att växa vårt partnernätverk och på så sätt stärka vårt varumärke och distributionskanaler i hela Norden”, säger Patrik Axsäter VD A.B.S. Global Factoring AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Thorsten Klindworth, Styrelseordförande A.B.S Global Factoring AB, som nås via:
Charlotta Sylvan, Vice VD och kommunikationsansvarig, charlotta.sylvan@absfactoring.se, +46 70 5848117

Om oss:
A.B.S. Global Factoring grundades i Wiesbaden, Tyskland 1996 med visionen att skapa finansiella förutsättningar för bolag att växa. Sedan dess har vi specialiserat oss på företagsfinansiering genom fakturaköp och har genom åren hjälpt hundratals företag att förbättra likviditeten och ta vara på sina tillväxtmöjligheter på en global marknad. Vårt mål är att utmana den traditionella factoringmarknaden och skapa effektiva finansieringslösningar med fokus på långsiktigt värdeskapande för tillväxtbolag i alla faser. Under 2016 förvärvades det österrikiska bolaget VB Factoring Bank AG och idag har vi mer än 100 medarbetare på våra kontor i länderna Sverige, Tyskland, Österrike, Schweiz och Slovenien.

Läs fler nyheter...

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om ni behöver en partner som kan företagsfinansiering på en global marknad.