A.B.S. Global Factoring expanderar och anställer ny säljare

A.B.S. har anställt Sebastian Krook som Account Manager med placering på kontoret i Stockholm. Han tillträdde sin tjänst den 28 October 2019.  

Sebastian har lång erfarenhet inom försäljning och kommer senast från Fakturino där han arbetat som Client Success Manager med förmedling av finansiella produkter såsom Lån, Leasing och Factoring.

På A.B.S. kommer Sebastian att stärka säljteamet i ett skede där vi satsar på stark tillväxt och ser en ökad efterfrågan av lån och factoring från våra kunder och partners. Rekryteringen sker i samband med att A.B.S. knutit viktiga samarbeten inom förmedling av lån och leasing vilket ytterligare stärker vår konkurrenskraft på marknaden.

“Det är otroligt roligt att få in Sebastian i vår växande organisation och vi ser fram emot ett mycket starkt 2020. Sebastian kommer att kick-starta sin anställning hos oss genom några veckors tjänsteutbildning i Tyskland för att få så pass tydlig introduktion av A.B.S.-gruppen som möjligt”, Patrik Axsäter, Head of Sales & Partners A.B.S. Global Factoring.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Patrik Axsäter, Head of Sales & Partners A.B.S. Global Factoring, patrik.axsater@absfatoring.se

Om oss:

A.B.S. Global Factoring grundades i Wiesbaden, Tyskland 1996 med visionen att skapa finansiella förutsättningar för bolag att växa. Sedan dess har vi specialiserat oss på företagsfinansiering genom fakturaköp och har genom åren hjälpt hundratals företag att förbättra likviditeten och ta vara på sina tillväxtmöjligheter på en global marknad. Vårt mål är att utmana den traditionella factoringmarknaden och skapa effektiva finansieringslösningar med fokus på långsiktigt värdeskapande för tillväxtbolag i alla faser. Under 2016 förvärvades det österrikiska bolaget VB Factoring Bank AG och idag har vi mer än 100 medarbetare på våra kontor i länderna Sverige, Tyskland, Österrike, Schweiz och Slovenien.

Läs fler nyheter...

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om ni behöver en partner som kan företagsfinansiering på en global marknad.