A.B.S. Global Factoring inleder nytt samarbete med Nordia Law

A.B.S. Global Factoring inleder nytt samarbete med Nordia Law. Samarbetet innebär att A.B.S. Global Factoring breddar sitt utbud av tjänster för tillväxtföretag inom Norden och kan via Nordia law erbjuda juridisk rådgivning.

”På A.B.S. jobbar vi nära våra företagskunder och är med och stöttar dessa under hela tillväxtresan. Att växa och expandera innebär ofta en rad affärsjuridiska frågor. Genom att samarbeta med Nordia får våra företagskunder tillgång till juridisk expertis inom flera rättsområden, säger Charlotta Sylvan, Vice VD A.B.S. Global Factoring AB”.

”På Nordia ser vi fram emot samarbetet med A.B.S. Givetvis hoppas vi inte att A.B.S företagskunder ska ställas inför juridiska problem, men ibland är det oundvikligt och vi står då redo med hela vårt nordiska team, säger advokaterna Johan Strömberg och Kristin Persson”.

Om Nordia Law

Nordia Law (”Nordia”) är en affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Nordia samarbetar därutöver med advokatbyråer i stora delar av världen. Nordias klienter utgörs av såväl stora väletablerade nationella och internationella bolag som mindre nystartade och/eller familjeägda bolag.

Läs mer om Nordia Law

Om A.B.S. Global Factoring

A.B.S. Global Factoring grundades i Wiesbaden, Tyskland 1996 med visionen att skapa finansiella förutsättningar för bolag att växa. Sedan dess har vi specialiserat oss på företagsfinansiering genom fakturaköp och har genom åren hjälpt hundratals företag att förbättra likviditeten och ta vara på sina tillväxtmöjligheter på en global marknad. Vårt mål är att utmana den traditionella factoringmarknaden och skapa effektiva finansieringslösningar med fokus på långsiktigt värdeskapande för tillväxtbolag i alla faser. Idag har vi mer än 100 medarbetare på våra kontor i länderna Sverige, Tyskland, Österrike, Schweiz och Slovenien.

Läs mer om A.B.S. Global Factoring AB

Läs fler nyheter...

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om ni behöver en partner som kan företagsfinansiering på en global marknad.