Finansiell Leasing – A.B.S. Global Factoring inleder nytt samarbete med Nordic Finance Business Partner AB

A.B.S. Global Factoring inleder nytt samarbete med Nordic Finance Business Partner AB. Partnerskapet innebär att Nordic Finance kan erbjuda sina kunder företagslån och fakturafinansiering genom A.B.S. Global Factoring. Samarbetet innebär även att A.B.S. Global Factoring breddar sitt utbud av finansiella tjänster och kan via Nordic Finance erbjuda skräddarsydda finansieringslösningar med leasing och hyra inom branscher såsom Entreprenad, Transport, Restaurang, Detaljhandeln, kontor, It och Industri.

”Genom att samarbeta med ABS har vi möjlighet att hjälpa våra kunder med ytterligare finansiering. Det händer att våra kunder efterfrågar hjälp med lån till sådant som inte går att leasa och till första förhöjda avgiften i vissa leasingavtal, nu har vi en lösning att erbjuda dem även för detta”, säger Mats Westergård, affärsutvecklings chef på Nordic Finance.

“Tillsammans med branschledande Nordic Finance stärker vi vårt erbjudande till små och medelstora företag genom att de snabbt kan få tillgång till modern och flexibel leasingfinansiering”, säger Charlotta Sylvan, Vice VD A.B.S. Global Factoring AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Charlotta Sylvan, Vice VD A.B.S, Global Factoring AB, charlotta.sylvan@absfactoring.se.
Mats Westergård, Chief Business Development, Nordic Finance, mats.westergard@nordicfinance.com

Om Nordic Finance Business Partner AB:

Nordic Finance hjälper entreprenörer med finansiering av investeringar så som fordon, maskiner, utrustning och interiör. För företagen möjliggör det växande utan att bromsas av bristande kapital eller en försämrad likviditet. Vi utmanar de traditionella finansieringsföretagen genom en innovativ och modern approach som tar hänsyn till de unika förutsättningarna hos varje enskilt företag. Nordic Finance, som har huvudkontor i Stockholm och kontor i Finland, etablerades 2007 och är branschledande i Sverige inom företagsleasing.

Läs mer om Nordic Finance Business Partner AB

Om A.B.S Global Factoring:

A.B.S. Global Factoring grundades i Wiesbaden, Tyskland 1996 med visionen att skapa finansiella förutsättningar för bolag att växa. Sedan dess har vi specialiserat oss på företagsfinansiering genom fakturaköp och har genom åren hjälpt hundratals företag att förbättra likviditeten och ta vara på sina tillväxtmöjligheter på en global marknad. Vårt mål är att utmana den traditionella factoringmarknaden och skapa effektiva finansieringslösningar med fokus på långsiktigt värdeskapande för tillväxtbolag i alla faser. Under 2016 förvärvades det österrikiska bolaget VB Factoring Bank AG och idag har vi mer än 100 medarbetare på våra kontor i länderna Sverige, Tyskland, Österrike, Schweiz och Slovenien.

Läs mer om A.B.S. Global Factoring AB

Läs fler nyheter...

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om ni behöver en partner som kan företagsfinansiering på en global marknad.