A.B.S. Global Factoring lanserar onlinetjänst för Företagslån

A.B.S. Global Factoring lägger till Företagslån till den digitala produkt-portfolion. Genom ett nytt samarbete med Kompar kan A.B.S. Global Factoring förmedla företagslån till svenska små och medelstora företag. 

Allt fler företag efterfrågar en kombinerad lösning av fakturafinansiering och lån. Med detta nya samarbete kan A.B.S. Global Factoring hjälpa företag med lån till förmånliga villkor, upp till 7 miljoner kronor.

Tjänsten är helt digital där kunden själv sköter processen online – snabbt, smidigt och enkelt. Svar kommer normalt redan samma dag och med beviljat lån sker utbetalning inom en bankdag.

“Våra svenska SME:s är vad som pushar ekonomin framåt. Vi är därför väldigt stolta över att kunna utvidga vårt tjänsteutbud och via strategiska samarbeten med andra aktörer hitta lösningar för att kunna finansiera företagets tillväxtresa, Charlotta Sylvan, Vice VD A.B.S. Global Factoring AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Charlotta Sylvan, Vice VD charlotta.sylvan@absfactoring.se

Om oss:
A.B.S. Global Factoring grundades i Wiesbaden, Tyskland 1996 med visionen att skapa finansiella förutsättningar för bolag att växa. Sedan dess har vi specialiserat oss på företagsfinansiering genom fakturaköp och har genom åren hjälpt hundratals företag att förbättra likviditeten och ta vara på sina tillväxtmöjligheter på en global marknad. Vårt mål är att utmana den traditionella factoringmarknaden och skapa effektiva finansieringslösningar med fokus på långsiktigt värdeskapande för tillväxtbolag i alla faser. Under 2016 förvärvades det österrikiska bolaget VB Factoring Bank AG och idag har vi mer än 100 medarbetare på våra kontor i länderna Sverige, Tyskland, Österrike, Schweiz och Slovenien.

Läs fler nyheter...

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om ni behöver en partner som kan företagsfinansiering på en global marknad.