A.B.S. Global Factoring tecknar finansieringsavtal med nystartade mediabolaget Creed Media Group AB

A.B.S. Global Factoring AB har tecknat ett finansieringsavtal med Creed Media Group AB. Creed Media Group AB är ett nystartat mediebolag som representerar stora internationella varumärken. Avtalet omfattar fakturafinansiering mot samtliga företagskunder i Europa och USA.

”Vi är stolta att kunna vara med och stötta ambitiösa företagare tidigt i deras tillväxtresa. A.B.S. är en av få aktörer som kan erbjuda fakturaköp för nystartade företag och exportfactoring för internationella affärer. Vi ser fram emot att hjälpa Creed Media Group i deras framtida utveckling”, säger Trond Dale, CEO, A.B.S. Global Factoring.

Avtalet med Creed Media Group AB börjar gälla under februari 2020.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Trond Dale, CEO, trond.dale@absfatoring.se, +46 70-387 35 25

Om Oss

A.B.S. Global Factoring grundades i Wiesbaden, Tyskland 1996 med visionen att skapa finansiella förutsättningar för bolag att växa. Sedan dess har vi specialiserat oss på företagsfinansiering genom fakturaköp och har genom åren hjälpt hundratals företag att förbättra likviditeten och ta vara på sina tillväxtmöjligheter på en global marknad. Vårt mål är att utmana den traditionella factoringmarknaden och skapa effektiva finansieringslösningar med fokus på långsiktigt värdeskapande för tillväxtbolag i alla faser. Under 2016 förvärvades det österrikiska bolaget VB Factoring Bank AG och idag har vi mer än 100 medarbetare på våra kontor i länderna Sverige, Tyskland, Österrike, Schweiz och Slovenien.

Läs fler nyheter...

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om ni behöver en partner som kan företagsfinansiering på en global marknad.