A.B.S. Global Factoring tecknar finansieringsavtal med Sellbranch

A.B.S. Global Factoring AB har tecknat ett finansieringsavtal med Sellbranch AB samt tillhörande dotterbolag i Danmark. Sellbranch är en nordisk aktör inom programmatisk annonsering och en försäljningspartner som representerar stora internationella aktörer samt varumärken i Norden.

Företagsgruppen har valt A.B.S. Global Factoring som helhetsleverantör för fakturafinansiering mot samtliga företagskunder i Sverige och i Europa. Affären avser inledningsvis Sellbranch AB samt Sellbranch Aps.

”Vi är stolta och glada över förtroendet vi fått. Vi är en av få aktörer som kan erbjuda löpande fakturaköp och exportfactoring för internationella affärer. Samarbetet ser vi därför som ett kvitto på att vår strategi med flexibla finansieringsalternativ till snabbväxande tillväxtbolag ligger rätt i tiden. Vi ser fram emot att hjälpa Sellbranch i deras expansion både inom och utanför Sverige”, säger Trond Dale, CEO A.B.S. Global Factoring.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Trond Dale, CEO, trond.dale@absfatoring.se, +46 70-387 35 25
Charlotta Sylvan, Head of Sales charlotta.sylvan@absfactoring.se, +46 70 5848117

Om oss:

A.B.S. Global Factoring grundades i Wiesbaden, Tyskland 1996 med visionen att skapa finansiella förutsättningar för bolag att växa. Sedan dess har vi specialiserat oss på företagsfinansiering genom fakturaköp och har genom åren hjälpt hundratals företag att förbättra likviditeten och ta vara på sina tillväxtmöjligheter på en global marknad. Vårt mål är att utmana den traditionella factoringmarknaden och skapa effektiva finansieringslösningar med fokus på långsiktigt värdeskapande för tillväxtbolag i alla faser. Under 2016 förvärvades det österrikiska bolaget VB Factoring Bank AG och idag har vi mer än 100 medarbetare på våra kontor i länderna Sverige, Tyskland, Österrike, Schweiz och Slovenien.

Läs fler nyheter...

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om ni behöver en partner som kan företagsfinansiering på en global marknad.