A.B.S. Global Factoring förlänger finansieringsavtal med stor europeisk koncern

A.B.S. Global Factoring har överenskommit ett fortsatt finansieringsavtal med en stor europeisk koncern. Avtalet omfattar koncernens verksamheter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, England, Holland och Frankrike vilket motsvarar en factoringvolym på ca 300 MSEK per år.

”Bolaget satsar stort på sin tillväxt utanför Sverige och blev kund hos oss i 2016 då vi var den enda aktören på marknaden som kunde erbjuda samma helhetslösning för det Svenska bolaget som för de utländska dotterbolagen. Att vi återigen fått förtroendet att bistå koncernen med finansiering ser vi som ett bevis på att vår fakturafinansieringslösning är uppskattat av snabbväxande bolag med verksamhet även utanför Sverige”, säger Trond Dale, CEO, A.B.S. Global Factoring AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Trond Dale, CEO, trond.dale@absfatoring.se, +46 70-387 35 25
Charlotta Sylvan, Head of Sales & Marketing, charlotta.sylvan@absfactoring.se, +46 70 5848117

Om oss:

A.B.S. Global Factoring grundades i Wiesbaden, Tyskland 1996 med visionen att skapa finansiella förutsättningar för bolag att växa. Sedan dess har vi specialiserat oss på företagsfinansiering genom fakturaköp och har genom åren hjälpt hundratals företag att förbättra likviditeten och ta vara på sina tillväxtmöjligheter på en global marknad. Vårt mål är att utmana den traditionella factoringmarknaden och skapa effektiva finansieringslösningar med fokus på långsiktigt värdeskapande för tillväxtbolag i alla faser. Under 2016 förvärvades det österrikiska bolaget VB Factoring Bank AG och idag har vi mer än 100 medarbetare på våra kontor i länderna Sverige, Tyskland, Österrike, Schweiz och Slovenien.

 

Läs fler nyheter...

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om ni behöver en partner som kan företagsfinansiering på en global marknad.