Människors åsikter, en
internationell affär

”Det gick smidigt att komma igång med A.B.S. Global Factoring och vi är mycket nöjda med samarbetet. A.B.S. är professionella, proaktiva och återkommer snabbt vid frågor eller om det är saker som behöver redas ut. Vi känner att vi är en viktig kund och de månar om att vi ska vara nöjda.”

Hanna Jahnstedt
CFO, Cint

Cint är en global plattform och ett innovativt techbolag som skapar självbetjäningslösningar för marknadsundersökningar online. Med sitt huvudkontor i Stockholm och närvaro i större städer runt om i Europa, Nordamerika och Asien-Stillahavsområdet förenar Cints plattform frågor och svar från över 19 miljoner människor ifrån mer än 65 länder.

Global trendsättare för musiktillbehör

”Vi behövde A.B.S. Global Factoring som en partner i vår utveckling. De kan snabbt försäkra och köpa fakturor utställda till kunder över hela världen. Samarbetet har gett oss en god möjlighet att växa i snabbt takt. Dessutom har det varit viktigt med en professionell partner som kan ha direktkontakt med våra kunder. En bonus är att de är mer flexibla och hjälpsamma än jag förväntat mig.”

Anders Andréen
CEO, Urbanista

Urbanista har sedan 2009 skapat produkter som gör livet bättre för moderna människor i urbana miljöer. Med influenser från svensk designtradition och med en passion för färg och form har Urbanista på kort tid etablerat sig som en global trendsättare för hörlurar och musiktillbehör.

Mjukvaruföretag på väg ut i världen

”Initialt var det A.B.S. Global Factorings utlandskompetens vi var ute efter. Resultatet blev att vi fick nödvändig rådgivning och stöd i vår expansion. Under tiden blev vi positivt överraskade av det varma och personliga bemötandet. Det är något som särskiljer A.B.S. Global Factoring, eftersom det kan vara lite klurigt att hitta i den här branschen."

Carina Hansson (Wadman)
CFO, Netadmin Systems

Netadmin Systems är ett modern och innovativt mjukvaruföretag som erbjuder automatisering av affärs- och driftsprocesser till bredbandsoperatörer. Företaget som grundades 2004 har idag över 70 klienter över hela världen och en marknadsledande position i såväl Norden som i Schweiz och Nederländerna.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om ni behöver en partner som kan företagsfinansiering på en global marknad.